book cover

Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia

Leszczyński, Krzysztof Redakcja, Żbikowska, Anna Redakcja, Wydawnictwo SGGW

Year of publication: 2016.

Opakowania do żywności, Opakowania, Żywność, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik, 2001-

Author
Leszczyński, Krzysztof Redakcja
Żbikowska, Anna Redakcja
Wydawnictwo SGGW
Title
Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia
ISBN
978-83-7583-659-2
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo SGGW,
Year of publication
2016.
Volume
211 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
(075.8)
621.798
664
Object passwords
Opakowania do żywności
Opakowania
Żywność
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
2001-
Additional information
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik przeznaczony dla studentów I stopnia kierunków: technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo, bezpieczeństwo żywności.
020
%a 9788375836592
080
%a (075.8)
080
%a 621.798
080
%a 664
245
%a Opakowania i pakowanie żywności : %b wybrane zagadnienia /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2016.
300
%a 211 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Podręcznik przeznaczony dla studentów I stopnia kierunków: technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo, bezpieczeństwo żywności.
648
%a 2001-
650
%a Opakowania do żywności
650
%a Opakowania
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Leszczyński, Krzysztof %e Redakcja
700
%a Żbikowska, Anna %e Redakcja
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-659-2