Author
Leszczyński, Krzysztof Redakcja
Title
Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo SGGW,
Year of publication
2016.
Object passwords
Opakowania do żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Additional information
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik przeznaczony dla studentów I stopnia kierunków: technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo, bezpieczeństwo żywności.
245
%a Opakowania i pakowanie żywności :
%b wybrane zagadnienia /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2016.
300
%a 211 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Podręcznik przeznaczony dla studentów I stopnia kierunków: technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo, bezpieczeństwo żywności.
650
%a Opakowania do żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Leszczyński, Krzysztof
%e Redakcja
700
%a Żbikowska, Anna
%e Redakcja